breadcrumb

Idén nem lesz melegfelvonulás

 ( sj | 2011.02.14. 16:03:24 )
"A rendőrség nem engedélyezte az idénre tervezett budapesti melegfelvonulást, értesült a mandiner.hu. Steigler Sándor a Szivárvány Misszió Alapítvány vezetője megerősítette a hírt az Indexnek. Az útvonalat már tavaly szeptemberben tudomásul vette a rendőrség, de ezt a múlt héten meg akarták hosszabbítani a Parlamentig. Ezután jött a tiltó határozat, amelyet a Szivárvány Misszió Alapítvány a bíróságon támad meg."

A többi: [url=http://index.hu/belfold/2011/02/14/iden_nem_lesz_melegfelvonulas/]http://index.hu/belfold/2011/02/14/iden_nem_lesz_melegfelvonulas/[/url]
Címkék: melegfelvonulás

1210 olvasás

Az külön mókás, hogy Steigler Sándor szerint [i]"Fel akartuk hívni a figyelmet a tervezett alkotmánymódosításra, amely a házasságot továbbra is csak egy férfi és egy nő kötelékének ismerné el".[/i]

Hát igen, amíg a KDNP szoftvere fut a fidesz processzoron, addig aligha lesz ebben az ügyben elmozdulás. És ha nem is vagyok oda ezért a kormányért, de ebben támogatom őket.

Teljesen egyetértek a moszkvai főpolgármesterrel is, aki a saját portáján többek között közerkölcsre, ill. mások jogainak védelmére tekintettel tagadta meg a szükséges engedély kiadását.
Hogy jön ide a közerkölcs? Egy ilyen felvonulással mért sérülne? Ha másoknak van joguk ilyen-olyan indokkal felvonulni, nekik mért nincs? Mire fel ez a kettős mérce? Úgytünik, a homofób politikusok mindig megtalálják a homofób támogatóikat.

A mások jogainak a védelmét meg végképp nem értem. Mitől sérülne és hogyan akármelyik alapjogom is attól, mert néhány meleg pár órán keresztül átmasírozik A pontból B pontba?

----------------------------------------------
A félreértések elkerülése végett, ha rossz a helyesírásom, az azért van, mert lesz.rom. :-D
Közerkölcs = amit a közösség nagyobb része helyesnek tart. Az oroszok a jelek szerint szintén eléggé intoleránsak a jelenséggel szemben.

Nem azt mondom, hogy minden más felvonuló csoporttal egyet értek, csak velük nem. Nekik azért nem kellene felvonulni, mert imho beteg dolog, és nem helyes egy deformáltságra büszkének lenni. Mondom, vannak, akiknek a gyomra émelyegni kezd, ha pl. azt kell látniuk, hogy 2 szőrös fickó enyelegve összebújik.

A Biblia pedig, hogy más szempontokat is megismerjünk, így magyarázza meg a jelenséget:

"[i][...] Ezért az Isten szívük kívánságainak következményeként kívánságaikban tisztátalanságra adta oda õket, hogy testüket egymás között megbecstelenítsék. Hiszen ők maguk cserélték fel az Isten igazságát hazugsággal. [...] Ezért adta azután az Isten oda őket becstelen szenvedélyekre, nőik a természetes életmódot természetellenesre cserélték fel, hasonlóképpen a férfiak is elhagyták a nővel való természetes élést és indulatuktól hajtva, egymás iránt gyulladtak lángra, férfiak férfiakon követtek el torz dolgokat és önmagukban kapták meg azt a bért, mely tévedésükért kijárt nekik. S mint ahogy ők Istent kipróbálták s elvetették, nem méltatva arra, hogy ismeretükben megőrizzék, annak megfelelően Isten is olyan életfelfogásnak dobta őket oda, mely majd az ítéletkor nem állja ki a próbát. Hogy azt tegyék, ami ocsmány, [...][/i]" (Római levél)

Szóval miért rossz az, ha ők átmennek A-ból B-be? Azért, mert olyan dolgot propagálnak, ill. tesznek, amely tisztátalan, természetellenes, becstelen szenvedély, amelynek Isten szolgáltatta ki őket gonoszságukért.
Remélem ezt az útólsó három sornyi vallásos blablát nem gondoltad komolyan? Mert ha igen, tényleg nincs miről tovább beszélgetni.


----------------------------------------------
A félreértések elkerülése végett, ha rossz a helyesírásom, az azért van, mert lesz.rom. :-D
Tudomásul vettem...
Kölökkel sétálsz az utcán, aki meglátja a majdnem teljesen meztelen (vagy rózsaszín reverendás, kinek mi üti a biztosítékot), egymáshoz simulva vonagló, smároló fiúkat, s megkérdezi, hogy "apaaaa, a bácsik ott mit csinálnak?", akkor mit válaszolsz?
Tököm tudja, még nem volt rá alkalmam. Viszont ha tudom, hogy ekkor és ekkor van ez a felvonulás, akkor nem arra sétálok a srácommal, hanem mondjuk az állatkertben múlatjuk az időt.

----------------------------------------------
A félreértések elkerülése végett, ha rossz a helyesírásom, az azért van, mert lesz.rom. :-D