breadcrumb

Hogy hívnak? ... Simon Zoltán (hazug vagy Kerényi János)

 ( sj | 2011.03.13. 20:56:44 )
Az elmúlt napokban történt egy szemre ugyan apróság, de következményeiben annál lesújtóbb dolog. Egy fideszes fülkeforradalmárt, a hvg.hu munkatársa rajtakapott, amint a parlamentben tiltott helyen bagózott.

Ahogy ez lenni szokott kicsi hazánk fülkeforradalmáraival, ahelyett, hogy feltette volna a kezét, hogy fault-ot követett el, bocsánat, ahelyett az alábbi párbeszéd játszódott le:

[i]hvg.hu: Megszavazza a Fidesz által beterjesztett törvénymódosítási javaslatot?

Kerényi János: Megszavazom, igen.

hvg.hu: Ez mennyiben kompatibilis azzal, hogy ön itt dohányzik?

K. J.: Eddig dohányoztam, amikor a törvény be lesz vezetve, akkor nem fogok dohányozni.

hvg.hu: Ne haragudjon, képviselő úr, de nem ismerem arcról. Bemutatkozna portálunk olvasóinak?

K. J.: Simon Zoltán.[/i]

Most ne is azon rugózzunk, hogy egy bagós nyilvánvalóan nem fogja (nem tudja) a szert egyik pillanatról a másikra letenni, tehát nyilvánvaló kampányígéretről (olvasd: hazugságról) van szó. A nagyobb probléma, hogy - csak a történelmi hitelesség kedvéért - ezt a [del]senkit[/del]képviselőt ugyanis az anyja nem Simon Zoltánnak keresztelte el (Figyelem! Magas labda! Kenjed anyádra, miért rontotta el a névadót is?!), hanem Kerényi Jánosnak.

Ha azt hiszed, hogy ennél már nincs lentebb Kerényi János számára, és ennél nagyobbat nem tud már botlani még egy fülkeforradalmár sem, akkor tévedsz.

Amikor ezt a hazugot [url=http://hvg.hu/itthon/20110308_kerenyi_hvghu]szembesítették a füllentésével[/url], akkor ahelyett, hogy legalább most feltette volna a kezét, hogy igen, így történt, bocsánat, stb. ő inkább a hvg.hu riporterét hazugozta le ("Nem mutatkozott be [...] ez nem stílus"). A probléma csak az, hogy a riporter (amint az a gyenge minőségű felvételen hallható) azzal nyitott, hogy bemutatkozott.


De ha most már tényleg azt hiszed, hogy ennél már nincs lejjebb, akkor tévedsz. Mert bár [http://hvg.hu/itthon/20110309_buntetes_kepviselo_kerenyi_janos][i]"Krakkó Ákos a Független Hírügynökségnek annyit mondott: saját véleménye szerint a képviselő nagyot hibázott"[/i], azaz szabad fordításban: "Miért égetsz minket, te **csög?", de Lézer Jani hamarosan korrigált, mert milyen az már, ha folt esik a füleforradalmárok becsületén? Haggyad neki, ő már csak tudja, és szerinte "csak viccelt" Kerényi János. Azt pedig nem szokták megbüntetni, aki "csak viccelt".

Hát ez van. Mert bár jogosan ekézte Gyurcsányt a fidesz az őszödi beszéd után (most annak a gyerekes, sértődős módját inkább ne firtassuk), de ezek után nem tudom, hogy jönnek ki ebből arcvesztés nélkül. Hiszen biztos Gyurcsány is csak viccelt, amikor hülyére vette a naív választókat. De majd biztos felteszi Lézer Jani az arcvesztés-blokkolót, és minden rendben lesz. Csak az a baj, hogy a fülkeforradalmárokon kívül már mindenki tudja, hogy az arcuk már régen oda lett...

Valaki meg is jegyezte, hogy ő ezután már mindig úgy fog bemutatkozni, hogy Kerényi János. És milyen igaza van!

Érdemes még [url=http://hvg.hu/velemeny/20110308_sebok_kerenyi_partokracia]Sebők János értekezésé[/url]t is elolvasni a hvg.hu-n.
Címkék: kerényi jános, hazudik, hazugság, erkölcs, bagós, féreg, fidesz

1371 olvasás