breadcrumb

Elszabotálta a szexvádak vizsgálatát az apostoli nuncius

 ( sj | 2011.03.25. 16:26:06 )
Se szeri, se száma a római katolikus egyház viselt dolgainak. Konkrétan arra gondolok, hogy hány molesztálás és más (homo)szexuális visszaélés történt a falakon belül.

Noha ez már önmagában förtelmes gyalázat, de a problémát csak súlyosbítja az, hogy - amint az utólag kiderült - ahelyett, hogy a bűnösöket példás módon felelősségre vonták volna, ahelyett eltussolták az ügyek római katolikus egyházon belüli megoldását, sőt a bűnösöket értesítették, hogy xy panaszt tett ellenük.

[img]/images/201103/catholic-church-blinded.jpg[/img]

Nem is csoda, hogy szegény x pápa a fejét fogja. De mi köze ennek egy flame portálhoz? Hát az, hogy a kdnp-s szoftverfőnök, Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, pénteken magas állami kitüntetéssel búcsúztatja a nyolc év után távozó lengyel származású diplomatát, Juliusz Janusz érseket, aki eltussolt egy (ha jól értettem) Mayer Mihály elleni ügyet, ami végül az érintett lemondásával (ami nem egyenlő a felelősségre vonással) végződött.

Úgy tűnik, hogy a római katolikus egyház is bölcs, mert se nem hall, se nem lát, és beszélni sem enged...

[img]/images/201103/see-no-evil.jpg[/img]

[url=http://index.hu/belfold/2011/03/25/elszabotalta_a_szexvadak_vizsgalatat_a_nuncius/]http://index.hu/belfold/2011/03/25/elszabotalta_a_szexvadak_vizsgalatat_a_nuncius/[/url]
Címkék: vatikán, katolikus egyház, homoszexualitás, pedofil, juliusz janusz, nuncius, mayer mihály

2039 olvasás