breadcrumb

Requiescat In Pacem (*)

 ( Nyosigomboc | 2011.04.21. 09:58:08 )
Ez volt az utolsó blogbejegyzésem HUP-on. Szerintem kár lenne veszni hagyni, mert - szintén szerintem - jól sikerült. Igazán csak olyan tudja értékelni, aki ismerte Zolit (és a HUP-ot), de kísérleti úton bizonyítottam, hogy nem csak huppernek tetszhet (exem szétröhögte magát mikor olvasta).
Persze nem lehet mindenki izlésének megfelelni, treynek például nem tetszett - ezt is kísérleti úton derítettem ki. :-/
Változtatás nélkül itt a mű - azóta jutott eszembe pár plusz poén, de már nem írom bele.

--

Nagyon rég nem írtam már, de meg van rá az okom. Sajnos újra kellett regisztráljak a HUPra, mer nem engedett ben. Rengetegminden történt azóta, nem is tudom hol kezdjem. :)
A legnagyobb szó, hogy idén - mindössze 3 hónap alatt - kiolvastam a Kisherceget! Ezzel az eddig kiolvasott könyveim száma kétjegyűre nőtt. Szóval az iskolába már én vagyok a legműveltebb. El is döntöttem, hogy ha befejezem a sulit, egyetemre fogok járni. Eddig nagyon tetszett az infó, de inkább a könyvtárszakot jelölöm be első helyen, ne vesszen kárban a tudásom. Ráádásul a vólkitólkim leírásában már a harmadik oldalon tartok, nemsoká további 10%-kal nő a tudásom. Erre nagyon kevesen képesek, főleg az osztályba.
Pár hete elveszett a szemüvegem, így nem tudtam elolvasni a jelszómat, blogolni se tudtam. De most megkerült, így már látom a posztitet. ikszdé
Eddig nem írtam, új netünk van! A szpídteszten 5 mega jön lefele, és már 500k megy felfele, szóval hamarosan visszaosztom azt a sok warezt, amit eddig letöltöttem. Amióta rátaláltam az OSZK oldalára (rengeteg könyv! ;D ), azóta kevesebb pornót töltök, szal még jobb az arányom. :)))))
Megismerkedtem egy lánnyal. Először kicsit vonakodtam, mert ircen a gizi1992 nicket használta, aztán azt hittem rokon, nem akartam vérfertőzést. De aztán elmondta, hogy az a születési évszáma, nem a pinkódja, szóval összejöttünk. Ő is szemüveges, és egy kicsivel korábban ő is elvesztette. Azt mondta nagyon tetszem neki, és az SZTK kerettől olyan okosnak látszom, pedig akkor még csak 3,5/7-nél jártam a Kis Hercegben. Azt is mondta, hogy mindent feleslegesen túlbonyolítok, de szerintem nincs igaza. Aztán megkerült a szemüvege, azóta csak egyszer találkoztunk. Már hiányzik, de nem kerestem, inkább olvasok. Meg netezek. Meg rádiózok. Meg eszek. Meg iszok.
Ja, még mindig hódolok a szenvedélyemnek: időnként be szoktam pisilni. Merhogy az is legális, és még egészségesebb is, mint a heroin.
Nagyon jó hír: van újgépem. Persze win2000-et telepítettem rá (eddig 35ször), 3x Ubuntut, mer azt nagyok könnyű installálni. Meg 10x ikszpít. Ez eddig rekord, eddig egy gépemet se telepítettem újra ennyiszer. De sajnos muszály volt.
Persze a win2000-nél még mindíg jobban teccik a Mac. Csak rohadt drága. Ennek ellenére multkor vettem egyet, csak kicsit kevés volt benne a hús, de legalább attak hozzá sültkrunplit.
A legfontosabb: elveszítettem a szüzességem! Később persze meglett. A szemüvegtokomban volt.
Összefoglalva emblok nagyon érdekes ez a sok dolog unblokk. Ám block a hejesírásom sokat javult, úgy ánblok. Ez a vége en bloc értelmetlen lett, de legalább láccik a kreativitásom, edj szót nem csak etyfélekép tudok leírni. Ez jó.

(*Amikor elkezdtem írni, eldöntöttem, hogy - egyéb hibák mellett - a -ba/-be -ban/-ben-t következetesen keverni fogom. Latinban (a némethez hasonlóan) ha az in mellett accusativus áll, az a -ba/-be, ha ablativus, akkor -ban/-ben. Ezért a helyes "pace" alakot átírtam pacem-re. A cím jelentése így "Nyugodjék békébe". - a szerk.)
Ha esetleg valaki nem értené az egész blogpostot, azt nagyon sajnálom, nem is tudja miről maradt le. Elnézést, maratt. Sajnos túlpörögte az egyik témát, trey meg törölte. Pedig tudhatná, hogy udvaribolondot nem illik lefejezni.

2185 olvasás

Engem erdekelne a menet kozben jott extra adag is. Pl. dolt betukkel (hint: bbcode) illeszthetned be a jelenlegi szovegbe, vagy mehet kommentbe is.
ok, jelenleg csak fejben van meg, majd osszeirom, aztan atszerkesztem
hup-ra egyebkent kar volt feltenni, teged is torolni fog (a helyedben levennem)
Mindenkeppen tudatni akartam a tobbiekkel. De majd surun nezem az emailjeimet, hogy jon-e bannolos 'hibauzenet'...
ez az iras egyszeruen csodalatos, es mestermu.

--
|8]
Azert valaki szoljon zoltan1992-nek, 'hallgattassek meg a masik fel is' alapon :-)
Igen, tudom..
Mar korabban kitalaltam, hogy megirom, de az apropot a torlese adta. Egyebkent pont emiatt fogtam vissza magamat (vagy legalabb probaltam). :)

zoli: Ha nagyon serto, szolj!
Szerintem a parodia alanyatol fuggetlenul is elvezheto az iras. Sot. :P

--
|8]
Megírná valaki pár mondatban, hogy mért lett mindnyájunk kedvenc Zoltánja törölve?
----------------------------------------------
A félreértések elkerülése végett, ha rossz a helyesírásom, az azért van, mert lesz.rom. :-D
En nem is tudtam, hogy torolve lett. De valami bepisilos topikra saccolnek...
http://data.gabucino.be/huppisi.html
http://hup.hu/node/101692
Ezért most komolyan kitiltott trey a hup-ról?
Igen.
Nem tetszett neki, hogy kiparodizáltad Zolikát. Azért tényleg kár érted. Ezen akkorát röhögtem XD. Tudod mit? Nyisd meg a Hungarian Humour Portalt. De trey-t ne engedd regisztrálni. Egyeseknek nincs humorérzéke.