breadcrumb

Deustch: Ki a fasz az a Thomas Melia?

 ( sj | 2011.07.27. 21:20:37 )
Deutsch a twitteren szólt be az amerikai helyettes külügyi államtitkárnak, amikor az bírálta a 2/3-os királyság alkotmányozását és a média helyzetét.

[url=http://index.hu/belfold/2011/07/27/deustch_ki_a_fasz_az_a_thomas_melia/]Az Index szerint[/url] [i]"Thomas Melia egyébként emberi jogokkal foglalkozó szakember, többek között dolgozott a Freedom House független jogvédő szervezetnek is, emellett több egyetemen oktatott, jelenleg a Johns Hopkins és a Georgetown egyetemek adjunktusa."[/i]

Tomcsi mellett beszólt még ez a Szíjjártó nevű pribék, aki szerint "senki nincs abban a helyzetben – sem Magyarországon, sem azon kívül –, hogy megkérdőjelezze a magyar emberek akaratát, márpedig a magyar emberek világosan és egyértelműen kifejezték az akaratukat tavaly tavasszal, amikor az ország megújítására és átszervezésére adtak felhatalmazást a kormánynak".

Ez az állítás azonban felettébb érdekes. Mert ebből az következik, hogy a narancsos bandának már nincs szüksége többé választásokra. Ki tudja? A végén még elbizonytalanodik a nép, aztán oda a 2/3, még akkor is, ha addigra egy tisztességtelen és unfair módon átírt választókörzetek és választási törvény lesz érvényben.

Ez a "magyar emberek" meg olyan ködös fogalom. Mert vannak ugye az elvakult fidesz-szavazók, akiknél az sem okoz különösebb törést, ha kiderül, hogy az istenített viktoruk maga az antikrisztus. Aztán vannak azok, akik ugyan a fideszre szavaztak, de azért csalódottak, mert azt remélték, hogy a fidesz az extrém hatalmat az ország gatyába rázására használja, de azt kellett látniuk, hogy csak II. Orbánt emelték ezzel a trónra. A többiekről (akiknek herótjuk van a narancsos bűnözőktől) meg szót sem érdemes ezúttal ejteni, mert rájuk aztán egyetlen hazug szóvivő se hivatkozzon úgy, mint akik a 2/3-os királyságot támogatják.


Kovács Zoltán kormányzati kommunikációért felelős államtitkár is megszólalt az ügyben, aki szerint [i]Melia nyilatkozata felületes információk és rosszindulatú torzítások eredményeként született.[/i] Hát ez van srácok, ha mindig kamu fordítást adtok be dolgozatként...
Címkék: fidesz, deutsch, fasz, beszól, kritika

2716 olvasás

Elvileg a faszi [url=http://leiterjakab.blog.hu/2011/07/28/tenyleg_ki_a_fasz_az_a_thomas_melia]foosztalyvezeto-helyettes[/url] (es nem adjunktus, hanem oraado eloado, es nem osztogatnak, hanem fosztogatnak). Egyebkent valoszinusithetoen nem hiteles forditasbol dolgozott (es szinten valoszinusithetoen innen szoltak neki liberalis baratai, hogy irjon mar valami csunyat).

Majd ha eloall valaki az illeto ur tollabol szarmazo 2006-os dokumentummal, amiben eliteli a tuntetesek levereset, a tomegbeloveseket meg az ezt koveto birosagi kirakatpereket, hajlando leszek figyelembe venni a velemenyet, mint Magyarorszagon szavazo magyar allampolgar. Esetleg meg tanacsokat is adok neki, hogy o a republikanusokra vagy a demokratakra szavazzon, es hogy melyik arab orszag lakosaival ismertessek meg a demokracia gyonyoreit legkozelebb (figyelembe veve az Exxon probafurasainak eredmenyet is).

A valasztasi torvenyt egyebkent nem irhatjak at annyira unfair modon, mert nekik sem lenne jo egy Jobbik 2/3. Vagy ami - szerintem - meg rosszabb lenne egy LMP/SZDSZ vagy MSZP minositett tobbseg. Azt meg megsem tehetik bele, hogy pl. minden ervenytelen cetli dupla Fidesz szavazatnak szamit vagy hasonlot. Ja, es ha megnezed Esztergomot (vagy Gyongyospatat), meg ugy is siman verheto lenne, es ezt ok is tudjak.

Amit en is Torok Gabor blogjat olvasva ertettem meg, 2/3-al milyen jellegu felelosseg is jar. Olyan ertelemben, hogy ami eddigi nehez ugy volt, ok nem foghatjak ra senki masra 2014-ben. Eddig is kituzte a legtobb part az alkotmanyozast (es egy csomo huzos celt) a kampanyban, de - hatalom hijan nem kerult ra sor. Ok mar nem foghatjak ra sem az ellenzekre sem a koalicios partnerre. Nem mondhatjak azt, mint az elozo kormanyok, hogy pl. miert nincs uj alkotmany, mert nekik van eleg mandatumuk, szoval meg kell lepniuk. Ugyanez igaz nem csak az ideiglenes alkotmanyra, hanem a tobbi huzos, 2/3-os torvenyre es a strukturalis atalakitasokra is.
Ja, es meg mindig toronymagasan ok vezetnek a kozvelemeny-kutatasokban - bar csokken a nepszeruseguk, de ez torvenyszeru kormanypartok eseten, eddig is ez volt minden ciklusban.

--
Tudod te, mennyi lóvé fér egy Alstom-kocsi dobozába? :)) - laspalmas, VB
Hat, a kritikat nem az igazolja, hogy ki mondja, hanem az, hogy igaz-e vagy sem. Meg ha igaz is az osszeeskuves elmeleted, hogy az itteni ellenzek surgonyozott kulfoldi politikusoknak, hogy "szoljatok mar be, Bela...", na de mindegyik csak ezert szolna be?

Sokkal valoszinubbnek tartom, hogy a demokraciaert egy kicsit elkotelezettebb politikusoknak blamalo viktorunkkal egy pikszisben lenni, es mar csak ezert is elhataroljak magukat tole, ha jobban tetszik kivetik maguk kozul.

Vicces is, amikor kedvenc diktatorunk kilatasba helyez sallereket meg kokikat... LOL. Mintha valoban abban a helyzetben lenne.

Ami a 2006-os esemenyeket illeti, nem feltetlen kirakatperekrol van szo. Legalabbis az orjongo hordat elnezve pl. a TV-szekhaz elott, vagy az elfogott utcan orjongo hordat, akik kozott szamos olyan is volt, akik az FTC/Ujpest/whatever meccseken csinaljak a fesztivalt. En toluk nem sajnalom a gumilovedeket.

A valasztasokat majd meglatjuk 3 ev mulva. Ami pedig Esztergomot illeti, hiaba fuggetlen a polgarmester, hiaba tamogatja a varos, de ez a Meggyes nevu megelhetesi politikus csak meg tudja keseriteni az eletet a cinikus megmaradt narancsos bandaval. Szegyen!

Alkotmany pedig mar nincs tobbe, hanem felvaltotta valami nemzeti egyuttmukodesi broaf. Annak ellenere, hogy az addigi Alkotmannyal semmi kulonosebb problema nem volt. A potlekkal (=az uj) annal inkabb. Talan nem hiaba egett ez a Salamon ize a jobboldali kotodesu(!) professzorok elott, mint a rongy, amikor a kormany torekveseit probalta vedeni.

A felelosseg kapcsan pedig hamar kiderult, hogy az orban-adminisztracionak nincs olyanja, amikor azt kellett latnunk, hogy szisztematikusan kicsinalt minden olyan szervezetet, amelyik ellene mert mondani. A mediatorvenyrol meg ne is beszeljunk.

Mondom, tisztaban vagyok azzal, hogy nehez helyzetben erdekserelmeket kell okozni (mert nem megy maskent), de ahogyan viktorek csinaljak, komolyan meglep, hogy vannak, akik meg orulni tudnak a regnalasanak...
Thomas Melia: DT egy fasz!