breadcrumb

kirsa74, avagy a nick csunya bukasanak margojara

 ( sj | 2011.08.13. 23:45:12 )
Van a hup-on egy nick (OK, sok nick), amelyikkel csak a problema van. A nickhez tartozik egy lassan 40-es (ez nem a labmerete, se nem az IQ-ja, bar ez kozel volt, hanem az eletkora), felnoni keptelen fiucska, akinek legkedvesebb idotoltese a topikok szetoffolasa, kotekedes, beszologatas, es mas kedvessegek.

Az illeto antiszemita, nyilas erzelmu fiatalember, aki bar mar tul van az eme ordas eszmekre fogekony tinedzserek korosztalyatol, olyan, mint Talmacsi Gabor, aki meg 30-on tul is kamaszokkal versenyzett a palyan.

Szoval sokat trollkodott a srac, de ma este elerte a vegzete, es a hup adminja kidobta a forumbol. Vegre. Jobb lesz ez igy mindenkinek.

Azert valahol szegyen a dolog. Szegyen az, hogy eddig tartott. Szegyen az, hogy tobbeket sertegetett. De legfokeppen az a szegyen, hogy en is kellettem ahhoz, hogy ez a torvenyszeru es szuksegszeru kibannolas egy kicsit felgyorsuljon.

Szoval azt szeretnem uzenni innen Berzci Gabucino, hogy hianyozni fogsz ... Ha van kutyad, akkor annak biztos, nameg ott van a #nohup klub, egy hasonszoru alternativ elitkommando, akikre mindig szamithatsz.

[img]https://lh6.googleusercontent.com/-LQrbP_3IfOE/TdUCnME0ASI/AAAAAAAAAaA/zp0UpwkeqjE/s912/2011-05-18%25252022.50.25.jpg][/img]

Mi meg arra szamitunk, hogy most egy kicsit tovabb nelkulozunk majd teged :-)
Címkék: gabucino, bérczi gábor, kirsa74, bajkeverő, fikanick

4077 olvasás