breadcrumb

Nem akarják az unokák, hogy Nagy Imrével propagálja alkotmányát a Fidesz

 ( sj | 2011.09.27. 10:53:41 )
Ezt mondjuk nem is csodálom. Az [url=http://index.hu/belfold/2011/09/26/nagy_imre_fideszes_kihasznalasa_ellen_tiktakoznak_az_orokosok/]Index cikke[/url] szerint a jelenleg regnáló narancsos formáció egy többlépcsős tervet dolgozott ki, hogy népszerűsítsék a nemzeti alaptörvényt - vagy mi a bánatnak nevezik (csúnya szégyen is lenne ezt Alkotmánynak nevezni).

Szóval itt jött képbe a Kerényi Imre nevezetű bohóc, most éppen rendező, korábban meg "lelkes MSZMP-tag", aki mára "lelkes miniszterelnöki megbízott" lett. Szóval ez a Kerényi bohóc állítólag festőművészeket kért fel, hogy ők - többek között - Nagy Imre újratemetését is örökítsék meg a vásznon, amit majd aztán jól összefüggésbe hoznak az új alkotmicsodával.

Ez azonban nem tetszett Nagy Imre két unkokájának, Jánosi Katalinnak és Jánosi Ferencnek, amit nem is csodálok. Kifejezték ugyanis aggodalmukat, miszerint ez az egész cirkusz a Rákosi-éra személyi kultuszára emlékeztet.

Én annyi kommentet fűznék hozzá, hogy az Orbán kézivezérelte bólogató-gépezetet nézve nem is arra emlékeztet, hanem ez konkrétan az.
Címkék: Nagy Imre, unkokák, fidesz, alkotmány, kerényi imre, személyi kultusz, lúzer

3311 olvasás