breadcrumb

5. oldal

 ( Nyosigomboc | 2011.10.04. 18:36:11 )
Tisztelt KSH!

Kibontottam a kapott boritekot, es meglepodve tapasztaltam, hogy bar a lakaskerdoiv teljes, a szemelyi kerdoiv opcionalis, 5. oldala hianyzik!
A hivatalos honlaprol letoltheto ver.5. valtozat is csak 4 oldalbol all, ugyhogy letoltottem a nemhivatalos tervezetet, es annak a kerdeseire adott valaszomat itt megkuldom. Bar a 4. oldal kerdeseihez hasonloan az 5. oldal is opcionalis, szeretnem, ha a KSH minden fontos kerdesben megtudna a lakossag velemenyet, elvegre 10 evente van ilyen unnepelyes alkalom!

43.
szigoruan hetero

44.
cowgirl a kedvenc, 69, 71, de a kutyapoz is jo

45.
a pontos idopontot nem tudom, de mar mindketten elmultunk 18 evesek

46.
oral, 2 lany johet, anal, pisi, kaki kizarva

47.
atlagos hossz, atlagon feluli vastagsag - bar bevallom, ezt csak a holgyismeroseimtol tudom, nem szoktam meztelen ferfiakat nezegetni (ld. 43-as pont)

48.
nem a meret szamit, hanem a forma, es a feszesseg (nem szeretem, ha log), mondjuk a tul pici sem jo
85B es 95-100D kozt mindenfele volt mar (lehet, hogy nagyobb is, nem olyan jo a kezi mercem, ha egyszer lekerul a melltarto, nem a cimkejet nezegetem)

49.
nem, kiskoruak nem johetnek szoba, es nyugdijasok sem

50.
nem fizettem erte

51.
fontos, hogy intelligens legyen, ha szep, nem hatrany

52.
nem gyujtottam ra utana, egyaltalan nem dohanyzom, drogot sem fogyasztok, alkoholt csak unnepekkor, es akkor is mertekkel

53.
meg nem, de kiprobalnam! ;)

54.
attol fugg, kirol lenne szo

55.
nem gondoltam meg ilyesmire, de tetszik az otlet, 10 ev mulva ha lesz meg ilyen kerdoiv, beszamolok rola! ;)

56.
nem, abban a noben elferne a 4-es metro!

57.
nem, nagyon rondak az ajkai, nem szeretem a szilikont

58.
na, ot viszont bevallalnam

Orulok, hogy segitsegukre lehettem! User/pass, CVV2, PIN kod mellekelve. Tudom, hogy elvileg csak atlagot akarnak ezekbol is szamolni, meg anonim ugye, de hat az ember sosem tudhatja kinek a kezebe kerul.. egyebkent egy ilyen kedvenc jelszo felmeres engem is erdekelne (hogy meg mindig a "szex", "pina", "porsche" es a trukkos "jelszo" vezeti-e a toplistat, es ha igen, hany szazalekkal), ha elkeszultek, kuldenenek egy URL-t?

Nyos

2744 olvasás

subscribe :-)
Egyebkent viccet felreteve: a 43-as kerdesnek lenne ertelme (opcionalis modon) a kerdesek kozt. Van par olyan kerdes (buzihazassag, orokbefogadas), amirol van egy elegge hatarozott velemenyem (es sztem nem vagyok vele egyedul), de azert jo lenne tudni, hogy hany embert erintene a kerdeskor.

--
Tudod te, mennyi lóvé fér egy Alstom-kocsi dobozába? :)) - laspalmas, VB