breadcrumb

Matolcsy + Hoffmann plakát

 ( sj | 2013.01.21. 10:05:21 )
Emlékszünk még arra a CÖF-ös plakátra, amelyik a poltikába visszatérő Bajnait próbálta megelőző csapásként diszkreditálni? Várható volt, hogy készülnek még hasonló plakátok. Készült is, csak ezt nem a békemenetes mozgalmárok csinálták, hanem az mszp. Íme:

[img]/images/201301/matolcsy-hoffmann-plakat.jpg[/img]

Ebben eddig nincs semmi különös, hanem nagyon tanulságos a narancssárgák válasza:

[url=http://index.hu/belfold/2013/01/20/a_fidesz_az_mszp_uj_kampanyat_tamadja/]Az index cikke szerint:[/url]

[i]"A történtekre reagálva a Fidesz-frakció vasárnap esti közleményében megjegyezte: Magyarország ma nem kér sem a gyűlöletkeltésből, sem a baloldal veszélyes gazdaságpolitikájából, sem pedig a minimálbér csökkentéséből. A kormánypárt képviselőcsoportja szerint a szocialisták semmit nem tanultak a 2010-es bukásukból, kezdeményezésük pedig gyűlöletkampány és az MSZP kudarca. A Fidesz szerint a szocialisták mocskolódással tapétázzák ki az országot, pártjuk pedig rombolásra és uszításra rendezkedett be."[/i]

Mi is történt? Az mszp (nyilván az 1 év múlva esedékes választásokra készülve) szembesíti a fideszt a viselt dolgaival: ezt ígértétek, teljesen más lett.

A fidesz azonban ahelyett, hogy megmagyarázná a megmagyarázhatatlant, szóval ahelyett, hogy érveket venne elő az intézkedései védelmében, inkább elkezd hőbörögni, hogy aki a tündérmeséjüket ekézi, az gyűlöletkeltő, az gyűlöletkampányt végez, az mocskolódik, és uszít.

Úgy látszik, olyanok ezek a narancssárga igaz szittya-magyarok, mint a kövér nő, aki a tükröt hibáztatja azért, mert az megmutatja, hogy milyen rút is ő valójában.

Ez tehát a fidesz, de mi van a követőikkel? Amikor szóba került a választási regisztráció inkorrektsége, védhetetlensége, akkor jött egy [url=http://hup.hu/node/121189#comment-1559753]jellemző reakció egy sárszentmihályi fidesz szavazótól[/url], nevezzük most csak Zolikának. Íme a szöveg kommentár nélkül:

[i]"Akármit mondasz, nem vagy választási szakértő. Az hogy marxista-liberálfasiszta vagy, csak azt jelenti, hogy tudsz kékcédulázni. Az még nem szakértés. Az álmaidat nagyívben leszarom. Nem érdekel, hogy milyen blogokat írogatsz és szerkesztesz egyszerre. Attól azok még nem válnak referenciáva.
Nem tisztem és nem is akarom Orbánt védeni, megvédi magát, ha akarja.
Azért az közröhej, hogy te kolompározol. Az egyik, még ha a legaljasabb is, kisebbség a másik ellen.
Ömlik a pofádból a genny és a hányadék, de hát a Népszava magyargyűlölő trógereitől mi mást lehetne várni?
Ha olyan kibaszottul okos vagy, mint ahogy hiszed magadról, alapíts egy pártot, legyél a nép tanítója és húzd ki előbb az országot, aztán a világot a szarból. Persze ezt nem akarod, hanem inkább a ganéjba nyomkodnád, ahogy a szoktátok.
Ha az IQ-m miatt bukik a szavazati jogom, hát így jártam. És az úgy lesz jó az országnak. Ha olyan debillé válok, ne is engedjenek szavazni. A te IQ-d viszont lehetne akár százzal is magasabb, attól még emberileg egy nulla vagy. Egy féreg.
A többség véleményéről pedig nem árt, ha nem felejted el, hogy az értékromboló parazita fajtádat kiszavazták a parlamentből a picsába. És kb. 3 millió (narancsos) meg fél milla (jobbikos) biztosan nem úgy gondolkodik, mint te (és most csak azokról van szó, akik szavaztak is).
A nemzeti fizetőeszköz gyengítése pedig bevett szokás bizonyos esetekben. Ráadásul fölöttébb hasznos is lehet összességében. Összességében. Összességében, te húgyagyú.
És ne madzsarozzál, nagyon pimaszok lettetek az utóbbi időben. Ez MAGYARORSZÁG, nekem a hazám, és ha neked ez MADZSAR, ha bajod van vele, hát máshol biztosan tárt karokkal várnak és mi is örülnénk, ha eltakarodnál.
Ha pedig a képzelgésnél tartunk, én meg azt képzelem el egy pillanatra, hogy újra megnyitják a pszichiátriai intézetet és téged visszazárnak. De jó is lenne..."[/i]
Címkék: matolcsy, hoffmann, plakát

1877 olvasás